af Christian Wittrup

Ligesom sidste år, var Sikkerhedspark.dk glade for at Mette Møller Nielsen og hendes kollegaer i Dansk Byggeri inviterede os med til Dansk Byggeris Arbejdsmiljøkonference. Tak.

Godt at se mange af de hårdtarbejdende mennesker der hver dag forsøger at gøre en forskel.

Venligst se Sikkerhedspark.dk’s opdaterede tidslinje her: www.sikkerhedspark.dk/om-tidshorisonten/tidslinjen/

Deslige er det dejligt at have følgende citater med hjem fra forskellige 1-1 snakke:

  1. “Mine kollegaer har er superglade for de finske parker, er glade for at Svenska Byggindustrier arbejder for en Sikkerhedspark ved Stockholm. Vi skal have en i Danmark. Nu”.
  2. “Jeg er stadig ved at vænne mig til onshore, fra min offshore-karriere. Det er fortsat meget mærkeligt for mig at se folk fare i flint, når jeg blot beder om sølle 10.000 DKK til forebyggende tiltag. Det er ret anderledes her på land ..”
  3. “Jeg må indrømme, jeg havde ikke hørt om initiativet. Det er virkelig interessant, og kan supplere alle de andre gode tiltag”

Tak til indlægsholdere og udstillere.

Af de 104 personer på deltagerlisten, noterede jeg mig at jeg/vi havde været i dialog med dem alle på nær 18 personer repræsenteret på 14 firmaer. Det er så påbegyndt nu.

På vegne af Styregruppen (NCC, CG Jensen, Tscherning, KEA samt Hilti … og de > 150 organisationer og firmaer der bakker op)

Christian Wittrup

Ekstern Tovholder for Sikkerhedspark.dk

t: 24908010, e: cw@wital.dk