af Christian Wittrup

Passion kan altid mærkes! For bygge- og anlægsbranchen og for de mennesker der begår sig i branchen.

Flankeret af direktør for Sikkerhedspark.dk styregruppemedlem fra entreprenør CG Jensen, direktør Michael S. Larsen, afholdt undertegnede i dag meget givende møde med Folketingsmedlem og murer, Mattias Tesfaye (S), samt Folketingsmedlem og tømrer, Lennart Damsbo-Andersen (S).

Vi var glade for at i) opdatere om projektet, ii) sparre omkring synergier til eksisterende politiske handleplaner indenfor bygge- og anlægsbranchen og arbejdsmiljøområdet, og først og fremmest at iii) opleve hvordan 2 håndværker-udlærte politikere med det samme, kan se den værdi som Sikkerhedspark.dk kan skabe for vort fælles ønske om færre ulykker samt effekter fra nedslidning i branchen. På opfordring fra Mattias og Lennart vil vi nu arbejde for et møde med Pia Gjellerup, Center for Offentlig Innovation, samt arbejde på et oplæg for det samlede beskæftigelsesudvalg på Christiansborg i dialog med Peter Bohlbro.

Arbejdsmiljøarbejdet skal væk fra PowerPoint og hotel- og konferencecentre, og ud i virkeligheden.

Vi arbejder passioneret videre.

 

På vegne af styregruppen (NCC, CG Jensen, Tscherning, KEA og Hilti) samt de > 150 organisationer og firmaer der bakker op.

 

Ekstern Tovholder

Christian Wittrup

e: cw@wital.dk, t: 24 90 80 10